Egri győzelmünknek köszönhetően jó szájízzel fejeztük be a bajnokságot.

IMG 9173 

A váci vereségünkhöz képest jó hír volt, hogy Antonijo Kovacevic végül vállalni tudta a játékot, ám Bartucz László sajnos nem, így maradt a két hiányzó a keretünket illetően.

 

Ha van olyan, hogy álomszerű kezdés, akkor a miénk tegnap bizonyosan az volt Egerben.

Balogh Tibor klasszis teljesítménnyel járult hozzá az 5:0-s "nyitányunkhoz", a hazaiak a 10. perc végén szerezték meg első találatukat.

Ferreira és Vasics is két gólnál járt ekkor, utóbbi játékos jó teljesítménye különösen is fontos volt, hiszen a találkozó előtt hatgólos hátrányban volt a gólkirályi címért folytatott versenyben.

Szerencsére a folytatásban sem esett vissza a játékkedvünk, pár perc múlva már 10:2-re vezettünk, miközben másodszor is időt kért Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője.

Bencze József forgatta csapatát, Vasvári Ferreirát, Hanusz pedig Cehtét váltotta támadásban.

Egy kisebb holtpontot kihasználva valamelyest zárkózni tudott ellenfelünk, ám gyorsan visszatértünk a helyes útra és a szünetre megint nagyobb lett az előnyünk (8:15).tippmix

 A második játékrész elején felváltva estek a gólok, a forgatókönyv szerint előbb egri, majd csurgói gól követte egymást, közben Balogh Tibor pedig már a harmadik hazai büntetőt is megfogta.

A hazaiak egy jó periódust diktálva felzárkóztak három gólra (16:19), ekkor a mieink védekezése valamelyest gyengülni látszott.

Vasics vezetésével később sikerült újra megnyugodnunk (17:22), ám a folytatásban ahogy teltek a percek, úgy került hozzánk közelebb ellenfelünk.

Öt perccel a vége előtt már csak egy gól volt az előnyünk (22:23), kicsit később pedig egyenlíteni is tudott az Eger, ám Tóth Attila negyedik góljával ismét vezettünk.

Az utolsó percben kettőre nőtt az előnyünk, amire vendéglátóink már csak egyszer tudtak válaszolni, így végül egygólos, megérdemelt sikerrel zártuk a szezont.

  

Eger SBS Eszterházy - Csurgói KK 25:26 (8:15)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 800 néző. V.: Nagy, Túróczy.

 

Eger: Stochl, Repóth (kapusok), Antl 4, Kiss, Szepesi N., Lezák 2, Aflitulin 5 (3), Bajorhegyi 1, Szabó, Szepesi I. 1, Tóth R., Vaskó 1, Füzi, Takács 5, Petro 2, Radojevic 4. Vezetőedző: Tóth Edmond

Csurgó: Balogh T., Balogh Á. (kapusok), Ferreira 3, Josic, Hanusz 4, Szeitl, Varjú, Tóth 4, Hadziomerovics 3, Cehte, Kovacevic, Géczi, Vasics 9 (3), Gazdag 3, Vasvári, Pavlovics. Vezetőedző: Bencze József

  

Kiállítások: 2  ill. 2 perc

Büntetők: 6/3 ill. 4/3

 

 

Szép volt fiúk!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk