Eredményes hetet zárt az ismét tíz góllal nyerő csapatunk.

IMG 3106

Egy elpuskázott támadás után rögtön a második percben emberhátrányba kerültünk, az ezzel párhuzamosan megítélt büntetőt azonban az egész mérkőzésen remeklő Balogh Tibor hárítani tudta.

Sikerült aztán a vezetést is megszereznünk, a kilencedik percben pedig már 3:1 volt a javunkra.

Cehte jól forgatta a mieinket, több mint negyedóra után pedig még mindig csak négy kapott gól állt a nevünk mellett (7:4).

Annak ellenére, hogy több alkalommal is vezetni tudtunk három góllal, a vendég dabasiak idővel egalizálni tudtak (8:8).

A szünet előtt nem sokkal két találattal ismét vezetni tudtunk, egy utolsó másodpercekben szerzett vendég-találat azonban mindössze egygólos hazai vezetést eredményezett az első játékrészt követően.tippmix

A második félidőt jól kezdtük el, Kovacevic kiállítása ellenére is sikerült négy góllal ellépnünk (18:14).

Egy vendég-találat után Cehte, Vasics és Ferreira is sokadik gólját szerezte, a 40. percre pedig 21:15-ös csurgói vezetés alakult ki.

A dabasiak mindent egy lapra feltéve a kapust is lehozták egyenlő létszámnál, ám ma ez sem tudta megtörni a mieink lendületét.

Balogh Tibor továbbra is klasszis teljesítményt nyújtott a kapuban, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy tíz perccel a vége előtt már kilenc találat volt közte (27:18).

Ellenfelünk kevesebb mint egy perc alatt kétszer is betalált a folytatásban, Pavlovics beállása azonban új színt hozott a játékunkba.

Szeitl második gólja alakította ki először a kétszámjegyű különbséget (30:20), ezt a differenciát pedig a végjátékban is sikerült megtartanunk.

A találkozót végül 34:24 arányban sikerült abszolválnunk, győzelmünknek köszönhetően pedig két helyet ugrottunk a tabellán.

 

Csurgói KK - Dabas KC VSE 34:24 (14:13)

Csurgó, Id. Sótonyi László Sportcsarnok, 800 néző. V. Felhő, Öcsi.

Csurgó: Balogh T., Balogh Á. (kapusok), Szeitl 3, Vasics 6 (4), Jerebie 1, Kovacevic 4, Josic, Cehte 5, Hanusz 1, Radjenovic, Ferreira 6, Varjú, Pavlovics 4 (1), Tóth, Hadziomerovics 4, Vasvári. Vezetőedző: Bencze József

Dabas: Holló B., Duleba (kapusok), Országh 4, Lepsényi 4, Szöllősi O. 1, Dr. Bíró, Kekezovity 4 (2), Shinnosuke 2, Priczel 1, Tanaka, Pocsai 2 (1), Zakics 1, Perisic, Halász 1, Slachta 3. Vezetőedző: Tomori Győző

 

Kiállítások: 14 ill. 10 perc

Büntetők: 7/5 ill. 4/3

 

Szép volt fiúk!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk