A másodosztály keleti csoportjának éllovasa korábban a Gyöngyös, a Budakalász és a Komló csapatát is búcsúztatta az idei kiírásban.

tippmixIMG 6510 1

Az első osztálytól tavaly búcsúzó balmazújvárosiak 17 mérkőzést követően 26 megszerzett ponttal – holtversenyben a Békéssel – vezetik a másodosztály keleti csoportját.

Decemberben több játékos is elhagyta holnapi ellenfelünket, ám erejüket jól mutatja, hogy az azt követő négy mérkőzésükből hármat is megnyertek, köztük a legutóbbi Mezőkövesd elleni rangadót, melyet 37:26 arányban abszolváltak az akkori listavezető ellen.

A Magyar Kupában négy mérkőzésen vannak túl a balmazújvárosiak, a Hajdúböszörmény csapatát idegenben, a Gyöngyös, a Budakalász és a Komló együttesét pedig hazai környezetben búcsúztatták.

Komolyan kell vennünk tehát a keddi összecsapást, már csak azért is, mert egy esetleges győzelem esetén harmadszor csatlakozhatunk a Magyar Kupa Final Four mezőnyéhez.

 

Keretünkkel kapcsolatos hír, hogy Gazdag Tibor felépült vállsérüléséből, a bokasérüléssel bajlódó Tóth Attila, valamint a térdműtéten áteső Bartucz László játékára azonban nem számíthatunk.

 

Mérkőzés: Balmazújvárosi KK – Csurgói KK

Helyszín: König Rendezvényközpont, Balmazújváros

Időpont: 2018. március 6. (18:00)

Közvetítés: Facebook-oldalunkon

 

Hajrá Csurgó!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk