Idén egyszer már nyerni tudtunk a Budakalász ellen.

tippmixIMG 1191

 

Mindössze két pont, ám ezzel szemben három helyezés választja el egymástól a két csapatot, ez pedig jól mutatja, hogy mennyire szoros is a mezőny.

 

Tavaly a Budakalász a negyedik helyen fejezte be a szezont, számunkra idegenben 24:21-re kikaptunk, míg hazai környezetben 25:21 arányban nyerni tudtunk.

Ebben a szezonban éppen egy edzőváltás után találkoztunk velük, a számunkra rendkívül fontos összecsapást pedig 34:32-re tudtuk megnyerni annak ellenére, hogy sokáig vendégeinknél volt az előny.

A Budakalász sűrűn játszik egyébként gólgazdag találkozókat, legutóbb Tatabányán is elértek 30 gólt, igaz, ezzel szemben 32 találatot kaptak.

A leggólerősebb játékosuk "természetesen" a magyar B válogatott Nagy Bence, aki Vasics Markoval holtversenyben vezetik az NB I góllövőlistáját 117-117 góllal.

 

Csapatunkban Szeitl Erik felépült sérüléséből, teljes kerettel azonban továbbra sem várhatjuk az éppen aktuális találkozónkat.

Jó hír a mieinkkel kapcsolatosan, hogy a napokban Hadziomerovics Gafar magyar állampolgársági esküt tett, így beállónk már bosnyák-magyar játékosként várhatja a szombati derbit.

 

 

Mérkőzés: CYEB Budakalász - Csurgói KK

Helyszín: Városi Sportcsarnok, Budakalász

Időpont: 2018. február 24. (18:00)

Közvetítés:   www.keziszovetseg.hu (online)

 

Hajrá Csurgó!

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk