Döntetlen eredménnyel ért véget a Komló elleni összecsapásunk.

cskkkomlo2

A 2018-as esztendő első tétmérkőzését Bartucz László, Gazdag Tibor és Hanusz Egon nélkül vártuk, ott volt a keretben azonban az egyaránt sérülésből felépülő Tóth Attila, valamint Szeitl Erik, csakúgy, mint a visszatérő Pavlovics Darko, ám rá egyelőre csak védelemben számítottunk.

A találkozót elsőszámú "gólfelelősünk", Vasics Marko találata nyitotta, aki nem sokkal később duplázhatott is volna, ám jobbszélsőnk ezúttal hibázott a büntetővonalról.
Mind a két gárda igyekezett semlegesíteni az ellenfél legveszélyesebb játékosait, nálunk ezt leginkább Klemen Cehte érezhette, akit nem egyszer nyakon ragadtak vendégeink.
Felváltva vezettek a csapatok, az első negyedórában egy gólnál nagyobb előny nem is alakult ki.
Kicsit később - Hadziomerovic, majd Ferreira gólja után - sikerült először két találattal vezetnünk (9:7), de pár perc múlva Jerkovic góljaival ismét döntetlen volt az eredmény.
A komlói találkozóhoz hasonlóan ezúttal is a védekezésé volt a főszerep, szerencsére a szünetig sikerült még három alkalommal is betalálnunk, miközben csak egy gólt kaptunk (12:10).

tippmix logo

A második félidő elején tartottuk az 1-2 gólos előnyünket, két alkalommal pedig támadhattunk a háromgólos vezetésért is, de szívós ellenfelünk nem adta könnyen magát, és nem sokkal később visszavette a vezetést.
Mind a két gárda jól láthatóan mindent beleadott, az előny pedig továbbra is felváltva voltak a csapatoknál.

cskkkomlo

Az utolsó öt percre egygólos komlói vezetésnél mehettünk, Borut Oslak utolsó utáni erejéből azonban kiegyenlített, majd Tóth Attila megint vezetéshez juttatta a mieinket.

Vendégeink aztán újra fordítani tudtak, majd végül mi egyenlítettünk ki az utolsó perc elején, végül pedig igazságosnak mondható döntetlen eredménnyel ért véget a találkozó.

 

Csurgói KK - Sport36-Komló 22:22 (12:10)

Csurgó, Id. Sótonyi László Sportcsarnok, 800 néző. V.: Horváth, Marton.


Csurgó: Balogh T., Balogh Á. (kapusok), Vasics 3 (1), Ferreira 3, Szeitl, Varjú, Cehte 3, Josic 3 (3), Jerebie, Oslak 5 (1), Tóth 2, Radjenovic, Vasvári, Hadziomerovic 3, Géczi, Pavlovics. Vezetőedző: Bencze József

Komló: Granic, Selymes (kapusok), Szkokán, Balázs 3, Hoffmann, Jerkovic 6, Obradovic 1, Wéber, Kovács, Markovic 7 (1), Grünfelder 2, Gebhardt 1, Marcsek, Sunajko 2, Katzirz, Laufer. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

 

Kiállítások: 6 ill. 10 perc
Büntetők: 6/4 ill. 1/1

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk