A továbbra is sérült játékosaink állapotáról Gazda Ferenc nyilatkozott.

IMG 9383

 Az eddigi két Nexe elleni felkészülési találkozónkon jó pár játékost nélkülöznie kellett vezetőedzőnknek, amely holnapra valamelyest talán javulhat.

Gazda Ferenc tájékoztatása szerint ugyanis Tóth Attila – még a válogatottnál összeszedett – sérülése szépen javul, így ő akár már játszhat is szombaton, amikor a Maribor otthonába látogatnak a mieink (15:45).

Hiányozni fog azonban a makacs vállsérüléssel bajlódó Gazdag Tibor, az Achilles-ín gyulladás miatt kezelt Bartucz László és a decemberben megműtött Hanusz Egon is, de Szeitl Erik játéka is kérdéses, akinek pedig a sípcsontja dagadt be.

IMG 9406

 

 Szintén csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy játékosedzőként visszatért klubunkhoz korábbi szerb-magyar kézilabdázónk, Pavlovics Darko.

„Láci” 2010 és 2012 között szerepelt Csurgón, ez idő alatt pedig több mint 150 gólt ért el a közönség által hamar megkedvelt kézilabdázó, aki ezt követően az FTC-PLER, a Vác és a Balmazújváros csapatait erősítette.

A rutinos kézilabdázó – aki Magyarországon 335 tétmérkőzésen lépett pályára - Bencze József vezetőedző munkáját igyekszik majd segíteni, de természetesen „edzésben is marad”, hiszen Jakub Mikita távozásával megüresedett egy hely csapatunk keretében.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk