Ötgólos hátrányból felállva harcoltuk ki a továbbjutást a Magyar Kupában.

IMG 6448

Borut Oslak mellett ezúttal Tóth Attilára sem számíthattunk tegnap, Orosházán, akinek sajnos kiment a bokája a találkozó előtti edzésen.

A mérkőzést valamelyest jobban kezdtük mint a nagyjából egy hónappal ezelőtti bajnokit, Hanusz Egon góljaival tartottuk is magunkat az első percekben (4:3).

A védekezésünk sajnos ezúttal kevésbé volt rendben, amit a hazaiak kihasználtak és a 18. percre négygólos előnyt tudtak kialakítani (11:7).

A remek napot kifogó - és végül 6 gólig jutó - Josic gólja után újabb két találatot szerzett az Orosháza, így az addigi legnagyobb különbség volt a csapatok között.

A szünet előtti utolsó nagyjából hat perc azonban parádésan sikerült a mieinknek, akik ekkor egy 6:1-es "hajrával" végül döntetlenre hozták az első játékrészt (16:16).

tippmix logo

A fordulás után Szeitl ismét betalált, majd Vasic is belőtte az első büntetőnket, így két góllal már nálunk is volt a vezetés.

Az 1-2 gólos előnyünk állandósulni látszott, ekkor Cehte és a már említett Josic szerezték a góljainkat, közben pedig a szintén remeklő Bartucz hetest is fogott.

Az utolsó tíz percre azonban döntetlen állásnál mehettünk, a hazaiak 25:25-nél egalizáltak.

Ezt követően Mikita ismét vezetéshez juttatta csapatunkat, az utolsó percekben pedig újra két gól volt az előnyünk (27:29), ami - mivel a döntetlen eredmény is nekünk kedvezett volna - már-már a továbbjutást jelentette.IMG 6351

Bencze József egygólos előnynél még időt kért fél perccel a lefújás előtt, amit meg is háláltak a fiúk, hiszen ezt követően a végjátékban egyaránt többször is eredményes Vasic és Gazdag is betalált, végül pedig 32:29-es sikerrel jutottunk tovább.

 

Orosházi FKSE-Linamar - Csurgói KK 29:32 (16:16)

Orosháza, Városi Sportcsarnok, 300 néző.

 

Orosháza: Szabó, Herjeczki (kapusok), Németh G. 1, Zvolenszki, Knezevic 2, Antal, Bella, Németh L. 2, Ferenczi 2, Milas 4, Gyene 2 (2), Stranigg 5, Pásztor 1, Radojevic 4, Markoski 5, Srsen 1. Vezetőedző: Buday Dániel

Csurgó: Balogh T., Bartucz (kapusok), Szeitl 3, Josic 6, Hanusz 5, Jerebie, Varjú 1, Géczi, Mikita 3, Gazdag 3, Hadziomerovic, Cehte 8, Vasvári, Radjenovic, Ferreira, Vasic 3 (1). Vezetőedző: Bencze József

 

Kiállítások: 8 ill. 12 perc (1 kizárás)

Büntetők: 3/2 ill. 2/1

 

Szép volt fiúk!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk