1992-ben ezen a napon jegyezték be klubunkat.

25ev cskk
A Csurgói Kézilabda Klubot a Somogy Megyei Bíróság a Pk.60.212/1992/2. sz. végzésével 1137. sz. alatt vette a társadalmi szervezetek bírósági nyilvántartásába 1992 november 13-án.

Az elmúlt 25 évet egy írásban szinte lehetetlen összefoglalni, hiszen megannyi országra szóló siker, na meg örök emlék született az elmúlt több mint két évtizedben.
Legnagyobb sikereink, többek között a 2005-ös NB II-es, a 2007-es NB I/B-s aranyérem, az ezt követő első NB I-es szezon, a 2013-as bajnoki és Magyar Kupa bronzérem, debütálásunk az EHF-kupában, valamint a 2017-es újabb Magyar Kupa Final Four-ba jutás minden csurgói kézilabdabarát számára „piros betűs” nap, reményeink szerint ezek a dátumok pedig tovább gyarapodhatnak.

 Ez a szezon számunkra ráadásul duplán jelent jubileumi idényt, hiszen mindamellett, hogy 25 éves a Csurgói KK, ez zsinórban a 10. első osztályú idényünk, ezzel a mutatóval pedig rajtunk kívül mindössze négy csapat büszkélkedhet a férfi élvonalban.

 

Minderre klubunk több alkalommal is szeretne megemlékezni a szezon során, így egy különleges rajzverseny és egy várhatóan januárban esedékes gálamérkőzés is szerepel a tervek között.

 

Az évek során számos csurgói csapatnak szoríthattunk, egy azonban sosem változott, a csurgói „családias” légkör és a városban uralkodó fanatizmus a sportág iránt továbbra is töretlen, egyben egyedi!

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk