Az NB I/B nyugati csoportjának listavezetőjéhez látogatunk.

tippmixIMG 1910

Csakúgy, mint tavaly, ezúttal is a III. körben csatlakozunk a Magyar Kupa mezőnyéhez.

Ellenfelünk az a Győr lesz, amely jelenleg 6 győzelemmel és 1 vereséggel a tabella élén áll a másodosztályban, így könnyen lehet, hogy jövőre már az élvonalban bizonyíthatnak, amire Jerebie Iulian is felhívta a figyelmet.

Erre egyébként a nyugati csoportban jelen állás szerint három csapatnak van nagyobb esélye, hiszen egyaránt 12 ponttal áll a már említett győriek mellett a PLER-Budapest és a Vecsés is.

A győriek jó szereplése nem meglepő, ugyanis több korábbi NB I-es kézilabdázó is megtalálható a keretükben, ráadásul Iváncsik Tamás személyében korábbi válogatott kézilabdázó is „pattogtat” a győrieknél.

A házi góllövőlistát holtversenyben Ő és a villámgyors Paár Olivér vezeti 28-28 góllal, utóbbi játékosnak az összes találata azonban akcióból született.

Deáki István csapata a Magyar Kupában az előselejtezőben a Pápa (18:43), az első fordulóban az Ajka (32:18), a második fordulóban pedig a Pécs (31:26) együtteseit múlták felül.

 

A mieink keretében a napokban közben változás is történt, Rodolfo Oliveira ugyanis visszatért a Gyöngyös csapatához, a helyére pedig a szerb felnőtt válogatottban 12 alkalommal pályára lépő, újvidéki születésű Ljubomir Josic érkezett.

 

Mérkőzés: AGROFEED ETO SZESE – Csurgói KK

Időpont: 2017. november 8. (18:00)

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Közvetítés:   facebook oldalunk  

Hajrá Csurgó!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk