Csupán az utolsó percekben dőlt el a Tatabánya elleni mérkőzésünk sorsa.

tippmix

1

Megilletődve kezdtük a tegnapi találkozónkat, melyen Borut Oslak mellett Klemen Cehtére sem számíthattunk.

A vendégek rövid idő alatt két- majd háromgólos előnyre tettek szert, ám ezúttal nem engedtük meg, hogy ennél nagyobb hátrányba kerüljünk.

A 3:6-os állásról remek védekezéssel, valamint Hanusz két és Tóth egy góljával pár perc alatt 6:6-ra módosítottuk az állást.

Balogh kicsit később hárítani tudta Vujovic hetesét is, majd az ezúttal is remeklő Vasic gólja után először vezettünk a találkozón (8:7).

A Tatabánya erejét jól mutatta, hogy pillanatok alatt ismét fordítani tudtak, de ehhez nekünk is volt pár szavunk, hiszen egy Vasic-tripla után visszavettük a vezetést és kétgólos előnyt alakítottunk ki (11:9).

A szünetre ismét döntetlenre módosult az eredmény, a szintén jól és eredményesen játszó Juhász Ádám az utolsó másodpercekben talált be.

 2

A második félidőt sikerült Radjenovic révén egy szép góllal nyitnunk, a folytatásban pedig hosszú percekig nálunk volt az előny hol egy, hol pedig kettő góllal.

Bartucz jól védett, a védelem pedig a helyén volt, ám a sikeres átlövések sajnos hiányoztak a játékunkból.

Ez, ilyen szintű ellenfél ellen nagyon nagy hátrány, így a Tatabánya idővel ki is tudott egyenlíteni (18:18).

Egyszer ezt követően még meg tudtuk szerezni a vezetést, de az utolsó tíz percben már ellefelünk kezében volt az irányítás.

Kevesebb mint két perccel a vége előtt még mindig csak egy gól volt a hátrányunk, vendégeink azonban még kétszer is be tudtak találni, így végül három góllal, 26:23-ra nyerték meg a remek hangulatú összecsapást.

 

Csurgói KK - Grundfos Tatabánya KC 23:26 (12:12)

Csurgó, 900 néző. V.: Felhő, Öcsi.

 

Csurgó: Balogh T., Bartucz (kapusok), Varjú, Ferreira 3, Hadziomerovic 1, Gazdag, Tóth 1, Hanusz 4, Géczi, Radjenovic 3, Szeitl, Mikita, Vasic 10 (6), Jerebie, Oliveira, Vasvári. Vezetőedző: Bencze József

Tatabánya: Székely, Iancu (kapusok), Bozovic 2, Rozner, Juhász 7, Rosta, Vrankovic 2, Vranjes 4, Szöllősi Sz. 1, Dénes, Grigoras 4, Sipos, Harsányi 2 (2), Ilyés 1, Vujovic 3 (1). Vezetőedző: Vladan Matic

 

Kiállítások: 10 ill. 8 perc

Büntetők: 6/6 ill. 5/3

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk