A tréner több mint három szezont töltött a csurgói kispadon.

img 5499

Az EHF-kupában való kiesést követően a csapat érdekeit szem előtt tartva Sótonyi László benyújtotta lemondását, melyet a klub vezetése elfogadott.

A korábbi sokszoros válogatott kézilabdázó 2014-ben az akkori bronzérmes Balatonfüredtől „tért haza” az akkor negyedik helyen végző Csurgói Kézilabda Klubhoz.

Az ezt követő három évben a bajnokságban egy negyedik és két ötödik helyet ért el együttesünk, végül összesen több mint 120 mérkőzésen irányította csapatunkat.

A Magyar Kupában 2017 tavaszán bejutottunk a Final Fourba, míg az EHF-kupában két alkalommal is az utolsó, harmadik selejtezőkör jelentette a végállomást, előbb a német Magdeburg, majd a spanyol Anaitasuna ellenfeleként.

A stabil eredmények mellett a tréner óriási szerepet vállalt abban, hogy az utánpótlás nevelésben nagyot lépjünk előre, hiszen irányítása alatt rengeteg fiatal kapott szerepet felnőtt együttesünkben, akik közül öten mára már alapemberekké nőtték ki magukat.

 

A szakmai munkáért ideiglenesen az eddigi másodedző, Bencze József felel, akinek a munkáját Klemen Cehte segíti, várhatóan ők irányítják a mieinket a szerdai Budakalász elleni hazai bajnoki rangadón is.

 

IMG 5763

 

A csurgói kézilabdás „család” nevében további sok sikert kívánunk és köszönönjük a klubért tett áldozatos munkádat!

 

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk