A horvát bronzérmes ellen kezdjük meg negyedik nemzetközi „szezonunkat”.

tippmix

CSKK 8357

 

Az nem mondható el, hogy az európai csapatok győzni járnak Csurgóra, hiszen az EHF-kupában eddig 10 hazai mérkőzésből 10 győzelmet értünk el, a sort pedig remélhetőleg folytatni tudjuk a Dubrava ellen is.
A horvát gárda – mely tavaly harmadik helyen végezett a horvát bajnokságban - gólgazdag mérkőzéseket szokott játszani, erre Szeitl Erik is felhívta a figyelmet a vele készített interjúnkban.
A bajnokságban egy 35:31-es vereség (a Karlovac otthonában), majd egy 30:29-es győzelem (hazai pályán a Gorica ellen) a mérlegük, a gólszerzéssel tehát nem állnak hadilábon a zágrábiak.
Ezt bizonyítja egyébként az EHF-kupa első selejtezőkörében, a litván bajnok Klaipeda Dragunas ellen lejátszott két mérkőzésük is, hiszen az idegenbeli 36:36-os első mérkőzés után hazai környezetben 36:35-ös sikerrel harcolták ki a továbbjutást.

 

Érdekesség, hogy januárban Csurgón, edzőmérkőzés keretében találkozott egymással a két alakulat, akkor 37:33-ra nyertünk a 19:19-es félidő után.

 

A találkozót azeri játékvezetők (Vagif Aliyev, Alekper Aghakishiyev) dirigálják majd, míg az ellenőr (Ion Serbu) Romániából érkezik.

Mérkőzés: Csurgói KK – RK Dubrava
Időpont: 2017. október 7. (15:30)
Helyszín: Sótonyi László Sportcsarnok, Csurgó
Közvetítés: Sport TV

 

Hajrá Csurgó!

 

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk