Ceglédi sikerrel "jöttünk meg" a bajnokságba.

tippmix

IMG 5605
A szombati gyengébb teljesítményünk után láthatóan motiváltan kezdtük az újabb bajnoki találkozót.
Pár perc után a mérkőzést eleve sérülten vállaló Borut Oslak kivált a játékból, így a folytatásban Hanusz Egonra várt kulcsszerep.
A hetedik percben Vasics már a második büntetőjét értékesítette (2:3), ezt követően pedig a remeklő Bartucz fogta meg a hazaiak első hetesét.
Hol az egyik, hol a másik csapat vezetett a folytatásban, húsz perc után Cehte és a fiatal Szeitl találataival azonban két góllal vezetni tudtunk (10:12).
A következő ceglédi gólra megint kettő találattal feleltünk (11:14), a háromgólos - megérdemelt - vezetésünk pedig a szünetre is megmaradt, miután Perisic egy időntúli hetes után közelebb hozta csapatát.

IMG 847011

A második félidőt mi kezdtük, Hanusz és Radovic gólváltása után Radjenovic talált be egymásután háromszor (14:20).
Három perc alatt három kiállítást is kaptunk, ezt kihasználva pedig fel is zárkózott a Cegléd (17:21).
Az időkérés után újra összeállt a Ferreira, Mikita vezette védelem, egy újabb sérülés után azonban Cehtét is elveszítettük.
Ennek ellenére sikerült visszaállítanunk a hatgólos előnyt (17:23), a továbbra is jól védő Bartucz fontos labdákat fogott meg.
A vezetésünk szerencsére a folytatásban sem került veszélybe, Perisic hetese után ismét "csak" négyre tudták faragni a hátrányukat vendéglátóink.
Erre sikerült egy 4:2-es szériával válaszolnunk, Szeitl, Hanusz, Rodolfo és a végül 10 gólig jutó Vasics is betalált a végjátékban.

 

Ceglédi KKSE - Csurgói KK 21:27 (13:16)

Cegléd, Gál József Sportcsarnok, 500 néző. V.: Bíró, Kiss.

 

Cegléd: Pallag, Mosjilov (kapusok), Tóth K. 1, Juhász 1, Lászlai 1, Megyeri, Dávid, Grbovic 3, Elezovic 3, Szabó, Perisic 4 (2), Csapi, Borsos 3, Radovic 3, Hódi, Radnic 2. Vezetőedző: Nagy Károly

Csurgó: Bartucz, Balogh T. (kapusok), Szeitl 3, Hanusz 2, Vasvári, Mikita 2, Radjenovic 4, Tóth A., Cehte 3, Oslak, Jerebie, Gazdag, Oliveira 2, Vasics 10 (5), Ferreira 1, Géczi. Vezetőedző: Sótonyi László

Kiállítások: 2 ill. 8 perc

Büntetők: 3/2 ill. 5/5

 

Szép volt fiúk!

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk