A Balatonfüred megérdemelt győzelmet aratott Csurgón.

tippmix

CSKK 7832
A találkozó legelején hamar kétgólos előnyt alakítottak ki a fürediek, ám egy szép Hanusz passz után Hadziomerovic révén kiegyenlítettünk az ötödik percben.
A támadójátékunkkal különösebb gond ekkor nem volt, védekezésben azonban nem nagyon tanultunk a korábbi hibákból, így a füredi átlövők - jelen esetben Szita és Kasparek - zavartalanul lőhettek 9-10 méterről.
Ellenfelünk diktálta a tempót, akik sajnos többször is elléptek tőlünk a már említett könyörtelen átlövés-, valamint az eladott labdáinkból való indításgólokkal.
Öt perccel a szünet előtt Cehte találata után visszajöttünk három gólra, ami után a kettőért is támadhattunk, ám helyette ismét vendégeink szereztek gólokat közvetlenül a szünet előtt.

 CSKK 7852

A második félidőt sikerült góllal kezdenünk, de a fürediek gondoskodtak arról, hogy vérmesebb reményeink ne legyenek, gyorsan válaszoltak három találattal.
A játék képe a folytatásban sem változott, néha sikerült ugyan felzárkóznunk, ám rögtön ezután - bosszantó hibák miatt - mindig elléptek vendégeink.
Az utolsó perc előtt hétgólos volt a hátrányunk, ám kicsit több mint egy perc alatt még háromszor is betalált a Balatonfüred, akik magabiztosan gyűjtötték be mind a két bajnoki pontot.

 

Csurgói KK - Balatonfüredi KSE 24:34 (13:18)
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok, 1000 néző. V.: Herczeg, Südi.

 

Csurgó: Balogh T., Bartucz (kapusok), Oliveira 3, Vasvári, Szeitl, Cehte 2, Oslak 4, Varjú, Hanusz 1, Radjenovic, Mikita 2, Hadziomerovic 3, Ferreira 3, Gazdag 2, Jerebie, Vasic 4 (2). Vezetőedző: Sótonyi László

Balatonfüred: Fazekas, Andó, Bősz (kapusok), Kasparek 8, Horváth, Kemény 4, Karvatski, Varsandán 2, Szita 8, Gerdán, Hornyák 2 (1), Topic 2, Bóka 4, Debreczeni 2, Déber, Németh 2. Vezetőedző: Csoknyai István

Kiállítások: 8 ill. 8 perc
Büntetők: 3/2 ill. 4/3


Habár a mieink tavaly ugyanezeken a mérkőzéseken csupán egy ponttal szereztek többet, mint most, ám játékban sokkal több kell, jelen állás szerint szerdán, a Cegléd otthonában.

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk