A Veszprém otthonában indítjuk a 2017/2018-as bajnoki idényt.

tippmix

CSKK img 3950

 

Nem éppen „leányálom” a sokszoros bajnok és kupagyőztes otthonában kezdeni a bajnokságot, és ha azt is vesszük, hogy ez lesz a nyáron nagy változásokon áteső – többek között új edzővel is készülő – Telekom Veszprém első tétmérkőzése az új szezonban, akkor még kevésbé vannak irigylésre méltó helyzetben a mieink.

A bakonyi gárda ellen tavaly felemásan szerepeltünk, hiszen a bajnokságban hazai környezetben mindössze öt góllal maradtunk alul (26:31), Veszprémben azonban nagyarányú, tizennyolcgólos vereségbe szaladtunk bele (40:22).

Az elmúlt szezonban nem csak a bajnokságban, hanem a Magyar Kupa elődöntőjében is találkozott egymással a két gárda, a debreceni találkozón végül 33:23-as veszprémi siker született.

Sótonyi László úgy fogalmazott, hogy a világ egyik legjobb csapatához látogatunk szombaton, majd hozzátette az is, hogy nem feltartott kézzel utazunk Veszprémbe!

A keretünket illetően fontos hír, hogy Gazdag Tibor és Vasvári Ádám kivételével mindenki bevethető állapotban van, így jelen állás szerint két hiányzóval várhatjuk a szombati összecsapást.

Mérkőzés: Telekom Veszprém – Csurgói KK
Időpont: 2017. szeptember 9. (16:00)
Közvetítés: M4Sport (TV), keziszovetseg.hu (online)

Hajrá Csurgó!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk