A szokásos évnyitó vacsorával hivatalosan is elindítottuk a 2017/2018-as szezont. 

CSKK IMG 5304

A hagyományokhoz hűen a vacsorát megelőzően klubunk elnöke, Dr. Varga János - ahogy a szurkolói ankéton is - ismertette céljainkat az előttünk álló szezonra vonatkozóan. 
Ezek alapján csakúgy, mint tavaly, idén is a “felsőházi” helyek valamelyikének a megszerzése a célunk a bajnokságban. A Magyar Kupában valamint az EHF-kupában sok minden függ a sorsolástól, utóbbi fronton a minimum elvárás a harmadik körbe kerülés várhatóan a horvát Dubrava ellen. 
Vezetőnk hozzátette, hogy a szezon végén nem csak a jubileumi, tizedik első osztályú évet szeretné megünnepelni, hanem valami “extra” eredményt is. 

Sótonyi László elmondta, hogy ez a klubnak a tizedik szezonja a legjobbak között, az ezért végzett munkáért pedig szeretné ha a csapat is vissza tudna adni valamit. 
Vezetőedzőnk azt is elmondta, hogy minden feltétel adott a klubnál a magas színvonalú munkához, így aki dolgozni és fejlődni szeretne, az jó helyen van.  


Kedvenceink szombaton, a Telekom Veszprém otthonában kezdik el a bajnokságot. 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk